Personopplysninger

Personopplysninger og sikkerhet

Når du gjør en bestilling hos oss oppgir du dine personopplysninger som

  • Fornavn,
  • Etternavn,
  • Postnummer ,
  • Adresse,
  • E-post
  • Telefonnummer.

I samband med din registrering og bestilling godkjenner du at vi lagrer og benytter dine opplysninger i vår database for å effektuere din bestilling. Hobbybutikken Måløy utleverer ikke dine personopplysninger til tredje part. Om du vil ha vårt nyhetsbrev kommer vi til å sende deg informasjon og produkttilbud via e-post. Dette kan enkelt avbestilles via deres konto i nettbutikken .
Ifølge Personopplysningsloven har du rett til å få oppgitt den informasjon som vi har registrert på deg. Om den er feil, ufullstendig eller irrelevant, kan du kreve at informasjonen skal rettes eller tas bort. Kontakt i så tilfelle vår Kundeservice på e-post support@nms-modellsport.no .

Bruk av Informasjonskapsler i  nettbutikken.
Den nye ekomloven trådte i kraft 1. juli 2013 og har fått en ny bestemmelse om vilkårene knyttet til lagring av opplysninger i kommunikasjonsutstyr – den såkalte «cookie paragrafen», jf. ekomloven § 2-7b.

Ved å gå inn og hente informasjon og/eller benytte tjenester på våre nettsider samtykker du i at det settes informasjonskapsler i din nettleser – i og med at de fleste nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer dette.Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av cookies, kan du gå inn og trekke tilbake ditt samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at dette kan medføre at tjenestene på våre nettsider ikke fungerer optimalt.